Pentru a crea un loc unde toata lumea se poate intoarce cu placere, fie ca este vorba de cumparaturi sau de vanzare sau inchiriere de lucruri, moderatorul site-ului Casamea24.ro va elimina reclamele false, incomplete sau incorecte.De aceea, aprobarea/publicarea reclamelor nu este in automat si imediat inainte si/sau dupa publicarea pe site. Pentru a evita situatia neplacuta de respingere a reclamelor, am formulat cateva reguli de publicare si reguli de buna conduita pe site-ul Casamea24.ro, va rugam sa retineti.

Desi poti vinde aproape orice pe Casamea24.ro si credem in „a doua sansa”, mai sunt cateva produse care nu pot fi vandute aici. Acesta este continutul sau:

* Tigari, tigarete, tigari de foi, tutun, droguri de orice fel

*Arme si munitii letale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor, inclusiv arme neletale de autoaparare ce pot cauza ranirea, arme cu tranchilizante, arme de asomare, arme cu bile sau cu aer comprimat, dispozitivele pentru socuri electrice si produse conexe conform Legii 61/1991

*Materiale explozibile sau pirotehnice conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum si alte obiecte periculoase pentru sanatate

*Medicamente, produse medicale si farmaceutice (pentru oameni sau animale), sange, organe umane, afrodisiace, suplimente nutritionale, steroizi, proteine, splimente pentru sportivi, produse pentru slabit, precum si oricare alte bunuri care pot fi periculoase pentru sanatatea si viata umana

*Materiale erotice si obscene, produse de sex-shop, dating, servicii de masaj erotic, servicii de escorta, videochat, precum si oferte de munca pentru posturile de dansatoare, animatoare club, oferte de munca mascate, care fac referire la /implica activitati sexuale

*Obiecte obtinute prin furt, inselaciune sau alte tipuri de infractiuni

*Bunuri ce se afla in afara tarii (de exemplu: autoturisme, utilaje agricole, imobile)

*Animale pe cale de disparitie, protejate de Legea nr. 69/1994 pentru aderarea Romaniei la Conventia privind comertul international cu specii salbatice de fauna si flora pe cale de disparitie, adoptata la Washington la 3 martie 1973. Poti gasi in Anexa I, II si III lista speciilor protejate. Textul in limba engleza poate fi citit aici

*Animale de companie (in special caini din rasele Pit Bull, Boerbull, Bandog si metisii lor) a caror comercializare incalca legislatia romana si europeana in acest domeniu. Mai multe detalii despre obligatiile si interdictiile referitoare la anunturile de vanzare, schimb si/sau adoptie a cainilor sunt disponibile aici.

*Untura de bursuc, untura de urs, venin de vipera, cafea verde, cafea cu ganoderma, ciuperca tibetana, kefir, kombucha

*Servicii de ghicitoare, tarot, clarvazatoare, magie alba sau alte servicii asemanatoare

*Servicii de camata, amanet, credite sau alte activitati similare

* Servicii de deblocare iCloud

*** Servicii de anulare/ eliminare /rezolvare filtru particule, DFP, FAP, EGR, SCR, DTC, O2, ADBLUE („anulare FAP" sau „rezolvare DFP" sau „ADBLUE OFF" etc.)

*Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stand in fata calculatorului

*Oferte de luare in spatiu pentru viza de flotant sau pentru eliberarea C.I.

*Oferte de inchiriere proprietati imobiliare in regim de lucru care sunt adresate doar persoanelor de gen feminin

*Bunuri inexistente

*Muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala, produse cu marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene

*Produse marca ”popsocket” sau ”popsockets” indiferent de context, sau copii ale acestui tip de produs, chiar daca au o alta denumire. Nu vor fi acceptate nici exprimari de genul „produs tip/asemanator cu popsocket"

*Lucrari de diploma/licenta sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma/licenta

*Jocuri de noroc, tranzactii virtuale, conturi pentru jocuri de noroc, invitatii Filelist

*Dispozitive spion pentru calculator/laptop, casti si alte gadget-uri de copiat, dispozitive pentru bruiaj inchideri auto (jammer)

*Acte auto, serii sasiu, placute de inmatriculare, motorina, abonamente Metrorex

*Orice alt produs sau activitate ilegala

Aceasta lista este actualizata in mod constant, asa ca va rugam sa consultati inainte de a posta un anunt pentru a evita situatia neplacuta in care anuntul dvs. este respins.

Pe langa lista produselor si serviciilor interzise, avem si citeva reguli de buna conduita pe care te rugam sa le iei in considerare:

*Te rugam sa publici anunturi doar in limba Romana intr-un limbaj corespunzator.

*Este permisa publicarea unui singur Anunt pentru acelasi produs sau serviciu. Anunturile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site.

*Un Anunt este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugam sa publici mai multe anunturi daca oferi spre vanzare mai multe produse sau servicii.

*Daca dezactivezi un anunt in scopul repostarii lui, anuntul nou nu va fi acceptat si nu va aparea pe site, intrucat ai posibilitatea de a Activa anuntul pe care l-ai dezactivat si pe care il poti regasi in lista Anunturi Dezactivate.

*Anuntul publicat intr-un judet este vizibil atat in toata Romania cat si in judetele vecine, de aceea nu este necesara (si nu va fi acceptata) publicarea aceluiasi anunt in mai multe judete.

*Te rugam sa nu faci publice date cu caracter personal in descrierea Anuntului (serie si numar carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau sa oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxa, intrucat aceste anunturi nu vor fi acceptate.

*Te rugam sa folosesti majuscule numai acolo unde este necesar, adica la inceputul titlului si pentru numele unor marci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi inlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului Casamea24.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vand, oferta, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuatie consecutive, inutile.

Reguli referitoare la imagini

* Este permisa adaugarea unor imagini de tip catalog in cadrul unui Anunt doar daca adaugi cel putin o poza facuta de tine care sa fie reprezentativa pentru produsul sau serviciul comercializat;

* Imaginile utilizate trebuie sa fie clare si sa reflecte starea actuala a produsului sau imobilului comercializat;

* Imaginile care nu au legatura cu produsul/imobilul/serviciul comercializat vor fi sterse de catre moderatorii site-ului Casamea24.ro

* Imaginile care contin watermark-uri, sigle sau alte insemne ale altor website-uri concurente vor fi sterse de catre moderatorii Casamea24.ro

* Imaginile utilizate trebuie sa nu aiba nicio restrictie, fiind interzisa utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terti, in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti.

*Anunturile postate in categoria Imobiliare de catre un Utilizator de tip Companie, trebuie sa contina cel putin o imagine reala sau o schita dupa cum urmeaza:

            – in subcategoria Apartamente si Garsoniere imaginea trebuie sa fie obligatoriu din interiorul apartamentului si /sau schita

             – in celelalte subcategorii ( Case-vile, Terenuri, Spatii comerciale, Alte tipuri de spatii) imaginea poate fi si din afara casei/spatiului comercial sau schita.

servere vps gazduire web servere dedicate