Buna ziua , va multumim ca ati ales site-ul nostru si dorim sa stiti ca pentru noi si echipa noastra este important ca si clientii nostrii sa stie cu cine colaboreaza.

Suntem o echipa de web designeri si CEO’s care am decis sa concepem un mediu virtual pentru toti cei care doresc sa vanda,cumpere , inchirieze sau sa liciteze bunuri imobiliare cat mai usor si sa aibe o raza de acoperire mare. In acest scop am creat Casamea24.ro    

Casamea24.ro este site-ul unde aveti support 24/7 de la echipa noastra de operatori, Casamea24.ro este locul unde va puteti promova imobilele si afacerea stiind ca veti fi contactat de viitorii clienti in cel mai scurt timp. Casamea24.ro este creat pentru toti romanii care cred in succesul afacerilor romanesti , de la romani pentru romani.

Casamea24.ro se ocupa cu prezentarea,promovarea si sustinerea anunturilor clientilor nostrii care sunt persoane fizice sau juridice.Vrem ca si clientii nostrii sa revina multumiti de acea am creat mai multe pachete si facilitati odata cu crearea contului.

Proiectul acestei platforme a pornit in urma cu 3 ani , incepand cu punerea bazei proiectului care este reprezentat de acest site si celelalte site-uri sale surori Vand24.ro ,Licitez24.ro, Autoexpert24.ro . Aceasta retea a fost dezvoltata in timp si a fost acoperite toate detaliile in scopul creari unui mediu eficient,inovativ,practic si unic care sa ne serveasca clientii.

Asa ca doresti sa vinzi , sa cumperi, sa inchiriezi sau sa licitezi , site-ul Casamea24.ro  este Solutia pe care o cauti , aici vei gasi tot ce ai nevoie si chiar mai mult, iar impreuna cu echipa de noastra operatori nu vei fi niciodata singur, suntem aici pentru tine.DE LA ROMANI PENTRU ROMANI!