Proprietar vand apartament confort 1 cu toate actele la zi, semi-decomandat, 3 camere la etajul 1/9, stradal si luminos, in bloc monolit, (structura rezistenta beton) dat in folosinta in anul 1992, pereti exteriori beton, cei interiori din BCA, balcon mare 7m, care cuprinde 2 camere, inchis cu termopane. Este situat pe str. Maica Domnului, zona Tei, Alexandru cel Bun, Sector 2 si este perfect pentru a fi locuit sau pretabil pentru afaceri (cabinete medicale, notariale, de avocatura si alte sedii firme), VAD comercial bun. Investitie foarte buna pe termen lung pentru locuit, afaceri sau inchiriere.

Telefon proprietar: 0731 665 317

Clasa energetica: ASuprafata utila 64.35 mp, balcon 6.85 mp, total: 71.20 mpPreț: 130 000 euro

– Are iesire catre statia de tramvai (16 si 36), este vizibil din ambele sensuri de mers, la o statie stb 182/282.- Blocul a fost reabilitat termic în anul 2016 si are montata tâmplărie PVC. – Una dintre camere și sufrageria au deschidere in balcon și tâmplărie din lemn cu rame duble. – Calorifere in fiecare incapere. Camerele sunt călduroase și cu repartitoarele inchise.- Faianță in baie și wc-ul de serviciu. – Apometre, repartitoare si interfon.

*Apartamentul se vinde nemobilat. – Magazine alimentare in apropiere. – Școală, grădinițe, sucursale bancare, farmacii, cabinet veterinar, complex comercial Domino si Mega Image la 5 minute pe jos/o statie de tramvai. – Benzinărie și plafar la 5 minute de mers pe jos. – 10 minute de mers pe jos pana la Spitalul de copii Emilia Irsa/INSMC, 15 minute de mers pe jos pana la Institutul Matei Bals si 20 minute pana la Spitalul Colentina. – Parcurile Tei si Circului la 10 minute. – Oficiul poștal 38, la 10 minute. – Secția 7 de Politie la 10 minute. – Dispensar si policlinica de stat la 10 minute. – Lidl la 15 minute, localizat lângă Parcul Circului. – Mall Veranda/Kaufland/Piata Obor/Metrou la 15 minute de mers pe jos. Scara curata si linistita.

Rog a se vizualiza cu atentie anuntul si pozele. Va asteptam la vizionare. Programare cu cel putin o zi inainte. Nu deranjati inutil.

Colaborez cu agentii, comision maxim 2% si fara exclusivitate.

Important: Nu preluati anuntul si pozele fara acordul meu.

Va multumesc.