Proprietatea de vînzare este compusă din trei corpuri de clădiri individuale (construcție 2019-2020), aflate la 150m de plajă, în partea de sud a localității Vama Veche.

HOTEL (corpul A), VILĂ de lux cu orangerie (corp B) și CĂSUȚĂ recepție/administrator (corp C).

Toate clădirile sunt pregătite pentru utilizare imediată și au dotări de lux. Hotelul dispune de 8 locuri de parcare, vila de 4, toate în interiorul proprietății.

Suprafața terenului – 1000 mp (20m x50m), front stradal de câte 20m la două străzi.

Hotelul are certificare de trei stele de la Ministerul Turismului. Logo-ul de utilizare este marcă înregistrată OSIM. Locația are domeniu web rezervat: www.sunnyborder.ro. Scorul proprietății pe booking este 9.7.

Special pentru activitatea hotelieră există înființată o societate comercială (din anul 2019).

Proprietarul este persoană fizică, imobilele au cadastru, întabulare şi nu au datorii.

Corp A – Hotel (parter + etaj + pod mansardat pe placă de beton)

Tur virtual:  suna prporietarul

Link de prezentare youtube: vezi in anunt (link 1) sau suna proprietarul

Recenziile clienților și mai multe poze pot fi văzute căutînd pe google: „sunnyborder vama veche”.

Media prețurilor de închiriere/noapte la proprietatea noastră este în jur de 400 – 450 lei.

Suprafață desfășurată este de 427 mp din care parter 206 mp (după amenajarea podului se pot adaugă încă 200 mp suprafeței totale).

Imobil compus din 16 camere cu băi individuale (19 mp /camera), 4 camere tehnice, pod pregătit pentru amenajare (podul are placă de beton peste etaj, cu toate rețelele electrică, sanitară și aspirație trase).

Acoperirea imobilului este cu țiglă Bramac, pereții din BCA placat cu polistiren de 5 cm.

Camerele au podea antichizată din lemn natural (pin norvegian) si băile din gresie.

Dotări: aer condiționat,

Apa caldă este asigurată de un sistem solar compus din 7 panouri solare cu tuburi (210 tuburi), două boilere de stocare de cîte 1000 l (care au și aport electric în caz de nevoie de cîte 12Kw fiecare).

Camerele de la parter au calorifere cu aport solar.

Pentru eficacitatea și ușurința procesului de aspirare/curățenie în camere, clădirea este dotată cu sistem de aspirație centralizat (central vacuum system).

Toate încăperile imobilului au sistem de ventilație naturală, ce permite ventilarea continuă a camerelor și împiedică apariția mucegaiului.

Accesul în incinta proprietății este automatizat.

Întreaga proprietate are sisteme de supraveghere audio, video şi alarmare în caz de efracție.

Clădirile sînt conectate la rețeaua electrică (curent trifazic), apă potabilă, canalizare, internet bussines prin fibră, TV prin cablu.

Există posibilitatea conectării la rețeaua de gaze naturale (pe ambele străzi ce delimitează proprietatea este trasă rețeaua respectivă).

Sistemul de irigație si cişmelele de grădină sunt alimentate dintr-un puț aflat pe proprietate.

Corpul A are toate finisajele și accesoriile necesare utilizării imediate: podea antichizată din lemn de pin norvegian, mobilier hand made din fier forjat placat cu lemn, saltele Mobexpert pentru HORECA, baterii chiuvetă și de duș Grohe, blaturile chiuvetelor din marmură, câte 3 seturi/cameră de lenjerii de pat din bumbac alb, prosoape albe groase de 600 gr din bumbac, prosop podea duș din bumbac gri, TV led.

Corp B – Vilă de lux cu orangerie (parter + etaj supantă)

Tur virtual: suna proprietarul

Link de prezentare youtube: vezi in anunt (link 2) sau suna proprietarul

Suprafață desfășurată 133 mp (parter 86 mp), compusă din: 6 încăperi (3 dormitoare, living open-space), 2 băi, orangerie acoperită cu olane avînd pereții din fier forjat placat cu sticlă securizată, cărămidă veche, podea din lemn vechi.

Construcția este din cărămidă porotermă și cărămidă veche, acoperită cu olane vechi şi sistem izotermThermo Reflex XL 70 (producător Tegola).

Podeaua întregii construcții este placată cu marmură roșie.

Dotări: pompă de căldură aer-apă, încălzire în pardoseală, şemineu Norpeis, aer condiționat, instalație solară cu sistem de aport de căldură în pardoseală compusă din 2 panouri solare plane, puffer, boiler ACM (cu alimentare: de la pompa de căldură, solară şi electrică), mașină de spălat rufe și mașină de spălat vase, ambele cu alimentare cu apă caldă provenită din panourile solare.

Destinația cladirii B poate fi ușor schimbată în restaurant + poolbar.

Corp C – Căsuță/locuință recepție /administrator 

link de prezentare youtube: vezi in anunt (link 3) sau suna proprietarul

Suprafață 24 mp (podea placată cu gresie), compusă din: cameră, baie, spațiu tehnic, terasă închisă şi acoperită.

Structură metalica placată cu OSB pe ambele fețe, vată bazaltică între pereți, polistiren de 10 cm în exterior, rigips la interior.

Acoperirea este cu olană veche și sistem izotermThermo Reflex XL 70 (producător Tegola)