Agentia imobiliara Mag Invest intermediaza in exclusivitate, vanzarea unui imobil situat pe strada George Cosbuc, in vecinatatea Mall Carrefour, compus din doua corpuri de cladire edificate pe o suprafata de teren de 182 mp.Zona este linistita, mijloace de transport la 2 minute, centre comerciale, zone de agrement, farmacii in vecinatate.

Date tehnice- corp 1 – P+1E+M – amprenta la sol 52 mp, suprafata totala 122 mp, cladire din BCA, data in folosinta 2010 cuprinde 3 incaperi si un doua grupuri sanitare cu posibilitatea recompartimentarii- corp 2 – casa din caramida, acoperita cu tabla, cu suprafata utila 87 mp din care 25 mp reprezinta spatiul de la demisol- compartimentare – hol, grup sanitar, bucatarie si doua camere semidecomandate.- deschidere stradala 9 ml, principalul corp de cladire cu perete exterior la limita proprietatii.

Dotari- tamplarie cu geam termopan, gresie, faianta, usa metalica, usi interioare panel si sticla.- boiler pentru apa calda, sobe de teracota cu gaz metan.

Cu o investitie minima in igienizare, noii proprietari se pot bucura de achizitie imediat.Pret 86000 euro negociabil.Comisionul perceput de agentie 1,5%.