Va ofer  spre vanzare/inchiriere un apartament cu 3 camere, confort 1, semidecomandat, etaj 4/4, balcon inchis. Compartimentarea acestuia este alcatuita din living cu acces in balcon, doua dormitoare, bucatarie, baie, debara si doua holuri.      Locuinta are orientare ferestrelor catre N-V si beneficiaza de foarte multa vegetatie  si flori in toate sezoanele, distanta pana la blocul vecin fiind compusa din cate o zona cu copaci pentru fiecare dintre acestea, strada si spatii de parcare. Apartamentul este pozitionat pe spatele blocului, iar aceasta, laolalta cu pozitionarea sa la ultimul etaj, confera foarte multa liniste si intimitate.

     Blocul este anvelopat termic, fiind  in plus si izolat pe interior, lucru care asigura un confort sporit, scara blocului este curata si ingrijita, vecinii fiind persoane cu bun-simt, De mentionat este si faptul ca apartamentul are costuri de intretinere reduse, ceea ce constituie un mare avantaj. De asemenea, langa apartament se afla uscatorul, ce este folosit in comun de catre locatari, conform nevoilor lor.

     Blocul se afla intr-o zona fara trafic intens, dar ofera acces rapid catre toate facilitatile(scoala, magazine si supermarket, piata Gorjului si Apusului, gradinita si cresa se afla in fata blocului, precum si 2 locuri de joaca(la circa 1-2 minute).    Apartamentul este liber, se vinde exact ca in poze, mobilat si utilat si poate fi predat catre cumparator in ziua perfectarii contractului de vanzare-cumparare. Toate actele de proprietate sunt la zi, inclusiv Cadastru si Certificat Energetic.    Pentru mai multe detalii, va astept sa ma contactati la nr de telefon 0729163782.

Pret 83.000 euro, negociabil.