Buna ziua tuturor. Poate este cineva interesat de un teren superb de 3,4 hectare intravilan in zona de munte, in judetul Bihor. Va rog cititi intreg anuntul, am incercat o descriere cat mai completa pentru a evita intrebari inutile.

Terenul se afla in zona Sinteu, la poalele Muntilor Plopiș, in Apuseni, intr-o regiune împădurita, aflata in continua dezvoltare. Este pe partea judetului Bihor, foarte aproape de granitele judetelor Salaj si Satu Mare.

Terenul are curent electric tras de la retea. Prin mijlocul terenului trece un curs de apă care este alimentat de 2 izvoare cu apă foarte curată și rece, aflate la cativa metri de teren. Se poate construi un lac / baraj ce poate servi pentru alimentarea cu apa, producerea de curent electric, irigatii sau altele. De jos din vale si pana sus (partea cu expunere sudica), pe teren este ingropat un cablu gros de curent si o teava de apă. Cablul si teava sunt ferite de inghet, sunt ingropate la o adancime cuprinsa intre 80 de cm si 1 metru. Cablul de curent este dintr-o singura bucata si este din acela cu protectie impotriva rozatoarelor, cu camasa de metal.

Pe tren se află o construcție din lemn care necesită demolare sau reconditionare.

Accesul la teren se face prin 2 drumuri de țară. Unul este pietruit si se afla la o distanță de aprox 200 de metri de drumul national H1 care leaga judetul Bihor de judetul Salaj. Pe aceasta parte sunt doar 3 vecini, nu foarte apropiati. Soseaua H1, e intr-o stare foarte buna. Pe cealalta parte a terenului accesul se face pe un drum forestier, aflat la cateva sute de metri de un alt drum asfaltat. Pe aceasta parte nu este nici un vecin. Access se face usor cu masina „normala”, 2×4.

Legat de topografia locului, este situat la o altitudine de 700 de metri. Terenul are 3 platouri, cate unul pe fiecare parte a drumurilor de acces si al treilea jos in vale. Diferenta de nivel pe teren este de aproximativ 25 de metri. O parte este impadurita cu mesteacan, platoul de sus al partii impadurite fiind expus la soare. Cea mai mare parte a terenului, cea de dupa vale, are expunere sudica, avand soare de la rasarit si pana la apus. In aceasta parte terenul are o inclinatie foarte mica, cu un platou in partea de sus si inca un platou jos in vale, langa apa. Tot pe aceasta parte este un izvor slab care iese in evidenta in anotimpul ploios, probabil ca la o mica sapatura s-ar da de o panza freatica. Semnalul de telefon si internet este foarte bun, de la Digi.

Zona este cunoscuta pentru aerul oxigenat, cu efecte terapeutice, plante medicinale din flora spontana, etc.

Actele sunt in regula. Pretul cerut e de 3 euro pe metru patrat, negociabil. Pentru cei care sunt intr-adevar interesati, trimiteti-mi un mesaj si discutam.

Pentru a vedea terenul si locatia pe Google Earth accesati linkul urmator: https://earth.google.com/web/@47.12280041,22.48595096,676.54485834a,590.14840574d,35y,53.47440749h,0t,0r